Hoe ga je te werk: Je begint met het koken van de sushirijst. Je kunt de Saitaku sushirijst gebruiken. Doe 250 gram sushirijst in 350 ml koud water en breng aan de kook. Laat gedurende 10 minuten onder deksel doorkoken. Zet het vuur uit en laat de sushirijst gedurende 15 minuten staan met de deksel op de pan. Belangrijk: Haal gedurende 15 minuten de deksel niet van de pan.






De vullingen: Hieronder laat ik jullie zien welke vullingen bij ons goed in de smaak vallen.
- Mayonaise, gerookte zalm, lente-ui en courgette.
- Mayonaise, gerookte zalm komkommer en wortel.
- Gerookte zalm, ontbijtspek, sla en bieslook.
- Kipschnitzel (kijk altijd goed op de verpakking), sla, courgette.
- Mayonaise, kipschnitzel (kijk altijd goed op de verpakking) en sla.
- Gekookte kip, lente-ui, sla, ontbijtspek en komkommer.
- Mayonaise, gekookte kip, walnoot, avocado en sla.
Ik hoop dat je het weer een leuk bericht vond. En zo je zie je maar weer zelf sushi maken is helemaal niet moeilijk. En het leuke is, je kunt ze zelf vullen met wat jij lekker vind. Maar dit zijn onze favorieten.