Dit recept voor een lactosevrije salade met gebakken chorizo en microgroenten is voor 1 persoon.
Een heerlijke salade met gebakken chorizo en microgroenten en rucola. Dit is zo ontzettend lekker, en jazeker weer ontstaan door restjes in de koelkast. Zo ontstaan de lekkerste recepten kan ik je vertellen. Ik ben enorm fan van de microgroenten van Boerelandgreens. Het is een superfood, maar ze zijn niet alleen niet heel erg gezond ze zijn ook erg lekker. Ik heb een maand abonnement, dus zo krijg ik elke maand 4 bakjes met verschillende soorten. Ik eet ze bij het ontbijt, lunch en avondeten.
Kijk even op mijn instragram pagina want ik heb een ontzettende leuke winactie in samenwerking met Boerelandgreens. Een mooi zadenpakket t.w.v. €25,90. Zo kun je je eigen microgroenten telen.
Je kunt de pestodressing zelf ook makkelijk maken met wat olijfolie, azijn, groene lactosevrije pesto (link van verschillende soorten vind je onderaan) peper en zout. Boerelandgreens verkoop zelf ook 2 soorten pesto daar kun je deze dressing ook perfect mee maken. En je kunt dit recept ook heel makkelijk verdubbelen voor meerdere personen.

Bak de chorizo in een klein scheutje olie krokant.
Voeg de laatste minuten de pijnboompitten toe en bak even mee.
Doe de rucola, microgroenten en kappertjes in een kom. Snij de cherrytomaatjes in partjes. En voeg deze ook toe.

Voeg de chorizo en pijnboompitten toe en maak af met de pestodressing. En strooi er als laatste nog een beetje strooikaas overheen.




Zaden microgroenten - Boerelandgreens
Pesto - Boerelandgreens
Lactosevrije pesto - Lactosevrijeten
Vegan pesto - Albert Heijn
Ingrediënten
Aanwijzingen
Bak de chorizo in een klein scheutje olie krokant.
Voeg de laatste minuten de pijnboompitten toe en bak even mee.
Doe de rucola, microgroenten en kappertjes in een kom. Snij de cherrytomaatjes in partjes. En voeg deze ook toe.

Voeg de chorizo en pijnboompitten toe en maak af met de pestodressing. En strooi er als laatste nog een beetje strooikaas overheen.



