Plantaardige variatie op kwark met mango en aardbei Alpro

Yes! Dit is even fijn, een heerlijke plantaardige variatie op kwark gemengd met aardbeien en mango in kleine bakjes voor de kids. Je hebt natuurlijk de Danone maar deze bevatten helaas lactose, en deze plantaardige variatie op kwark zijn een super goede vervanging hiervoor. Wat zullen de kinderen hier blij van worden als ze geen lactose of melk kunnen verdragen. Jij hebt ze misschien al in de schappen gespot want ze zijn al even te koop, ik had de foto’s ook al een tijdje geleden gemaakt. En het werd hoog tijd om deze review eens uit te werken.

Deze toetjes zijn echt een uitkomst, want de kids kunnen er nu ook lekker van genieten zonder buikpijn. Ik heb in onze Albert Heijn gezocht, maar kon ze laatst nog niet vinden. Maar online zag ik ze wel staan dus ik heb ze ook al een aantal keer besteld. Ook voor iemand hier in het dorp had ik de twee soorten mee besteld en haar zoontje vond ze heel erg lekker. Deze week kun je stapelen met de producten van Alpro bij de Albert Heijn. Dus dat heb ik gelijk ook maar even gedaan met deze variatie op kwarkjes. Een volger gaf me de tip. Onze zoon is er gek op, en ik stiekem ook.

Alpro kidsplant variatie op kwark mango:
De kinderen vinden het heerlijk en jij vertrouwt op het goede van plantaardig. Een plantaardige variatie op kwark gemengd met heerlijke Mango. Een zachte en romige structuur want het bevat geen stukjes! 100% plantaardig, geen kunstmatige kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen en geen zoetstoffen. Calcium en vitamine D toegevoegd. Bron van calcium en eiwitten, die nodig zijn voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen. Per 4 stuks verpakt.
Ingrediënten: SOJABASIS (water, gepelde SOJABONEN (13,9%)), suiker, mango (5%), passievruchtsap uit concentraat, stabilisator (pectinen), zuurteregelaars (natriumcitraten, citroenzuur), tricalciumfosfaat, zeezout, antioxidanten (tocoferolrijk extract, vetzuuresters van ascorbinezuur), aroma’s, vitaminen (B2, B12, D2), yoghurtculturen / -fermenten (S. thermophilus, L. bulgaricus). Vrij van zuivel en gluten. Van nature lactosevrij. Bevat: soja. Kan bevatten: noten.
Prijs: €1,79.
Waar te koop?: Albert Heijn.
plantaardig


Alpro kidsplant variatie op kwark aardbei:
De kinderen vinden het heerlijk en jij vertrouwt op het goede van plantaardig. Een plantaardige variatie op kwark gemengd met heerlijke aardbeien. Een zachte en romige structuur want het bevat geen stukjes! 100% plantaardig, geen kunstmatige kleurstoffen, geen conserveringsmiddelen, geen zoetstoffen. Bevat calcium en vitamine D toegevoegd. Bron van calcium en eiwitten, die nodig zijn voor een normale groei en ontwikkeling van het beendergestel van kinderen. Per 4 stuks verpakt.
Ingrediënten: SOJABASIS (water, gepelde SOJABONEN (13,9%)), aardbei (9%) (fruit (5%), sap uit concentraat (4%)), suiker, stabilisator (pectinen), zuurteregelaars (citroenzuur, natriumcitraten, appelzuur), tricalciumfosfaat, natuurlijk aroma, rodebietenextract, wortelextract, zeezout, antioxidanten (tocoferolrijk extract, vetzuuresters van ascorbinezuur), vitaminen (B2, B12, D2), yoghurtculturen / -fermenten (S. thermophilus, L. bulgaricus) Vrij van zuivel en gluten. Van nature lactosevrij. Bevat: soja.vKan bevatten: noten.
Prijs: €1,79.
Waar te koop?: Albert Heijn.
plantaardig


Conclusie:
De aardbei smaakt hetzelfde als je gewend bent met een lichte sojasmaak maar die is echt minimaal. De mango is ook erg lekker, ook weer een lichte sojasmaak. Zo fijn dat beide geen stukjes bevatten, ze staan hier regelmatig in de koelkast. En wij smullen af en toe stiekem gewoon mee met onze zoon. Het is een heerlijk toetje om je kind af en toe eens te verwennen.