Deze gember-kurkuma mocktail is voor 1 persoon.
Wist jij dat gember en kurkuma enorm gezond zijn? De combinatie samen werkt ontstekingsremmend, beschermt de aderen en remt het hongergevoel. Boost je immuumsysteem met deze heerlijke Liquid Sensation. 2 jaar geleden schreef ik ook al een leuke review over de sapjes (link hieronder) en nu kreeg ik de kans om deze drink ook te proberen. Deze ga ik zeker eens bestellen. Ik heb tegenwoordig standaard gember en kurkuma in de groentela liggen omdat ik enorm fan ben van deze super kruiden.
Beleef een prikkelende smaaksensatie zónder toegevoegde suikers. Een biologische gembersap op basis van Peruaanse gember, kurkuma en goji.
Ideaal om te mixen met thee, smoothies, bruisend water en meer! Geen toegevoegde suikers, 100% biologisch, 100% vegan en geen water toegevoegd.
Maak deze gember-kurkuma mocktail eens met spa rood. Je kunt ook tonic zonder suikers gebruiken maar spa rood is gezonder. Als je darmen niet goed op koolzuur reageren kun je natuurlijk ook gewoon koud water gebruiken. Voeg eventueel ook eens een scheut cranberrysap toe. Garneer met een schijfje citroen en eventueel een takje munt. En voeg ijsklontjes toe en geniet van deze heerlijke gember-kurkuma mocktail.
Een virgin cocktail is een cocktail zonder alcohol en wordt ook wel mocktail genoemd. Alcoholvrije cocktails worden steeds populairder. De benaming voor mocktail komt van het Engelse woord voor 'nep' namelijk: mock. Een neppe cocktail dus, zonder alcohol.
In samenwerking met GoNow en Kroonophetwerk.

Vul een mooi gin tonic-of wijnglas met de Liquid Sensation. Meng de ahornsiroop hierdoorheen.
Vul aan met spa rood.
Knijp de halve citroen uit in het glas. En snij er 2 schijfjes van. En zet je op het glas. Bij de ander snij je het vruchtvlees eruit en leg je de schil in het glas. Voeg de ijsklonten toe.

Genieten maar!



Go Now Liquid Sensation - Gonow
Go Now review gember en kurkumasap - Lactosevrijeten
Kroon op het werk
Ingrediënten
Aanwijzingen
Vul een mooi gin tonic-of wijnglas met de Liquid Sensation. Meng de ahornsiroop hierdoorheen.
Vul aan met spa rood.
Knijp de halve citroen uit in het glas. En snij er 2 schijfjes van. En zet je op het glas. Bij de ander snij je het vruchtvlees eruit en leg je de schil in het glas. Voeg de ijsklonten toe.

Genieten maar!


