Dit recept is voor 10 gevulde tomaatjes met cream passionel.
Gevulde tomaatjes worden altijd erg gewaardeerd bij de borrel. De cherrytomaatjes met serranoham vielen hier ook erg goed in de smaak (recept vind je hieronder). Maar nu heb ik gevulde tomaatjes met een heerlijke vegan spread, fijngemaakte cashewnoten en augurk. Zo'n lekkere combinatie en ze zijn niet alleen heel erg lekker ze zien er ook nog eens erg leuk uit. Win win situatie toch.
Deze cream passionel is een 100% plantaardig alternatief naturel roomkaas met zoete peper. Net alsof je in een met creamcheese gevulde zoete peper bijt, alleen dan vegan.
Deze heerlijke gevulde tomaatjes staan al in 15 minuten op tafel. Je kunt ze prima een paar uurtjes van te voren maken.

Snij de bovenkant van de cherrytomaatjes eraf met een scherp mes. En eventueel ook een heel klein laagje van de onderkant zodat ze beter blijven staan. Hol ze uit met een theelepel.

Vul de cherrytomaatjes met een theelepel cream passionel.
Doe de cahewnoten in een zakje met zip sluiting en maak ze fijn met de deegroller. Verdeel de kruimels over de tomaatjes.
Snij de augurk in 10 schijfjes en snij deze schijfjes door de helft. En zet ze in de tomaatjes.



Cream passional - Wild westland te koop bij Albert Heijn
Cherrytomaatjes met serranoham - Lactosevrijeten
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snij de bovenkant van de cherrytomaatjes eraf met een scherp mes. En eventueel ook een heel klein laagje van de onderkant zodat ze beter blijven staan. Hol ze uit met een theelepel.

Vul de cherrytomaatjes met een theelepel cream passionel.
Doe de cahewnoten in een zakje met zip sluiting en maak ze fijn met de deegroller. Verdeel de kruimels over de tomaatjes.
Snij de augurk in 10 schijfjes en snij deze schijfjes door de helft. En zet ze in de tomaatjes.


