Wraps met Hak bonenschotel Mexicaans lactosevrij

DoorCorine DekkerCategorieMoeilijkheidBeginner

Dit recept is voor 2-3 personen.
Wat een super simpel maar o zo lekker recept deze wraps met bonenschotel ingezonden door Diana Versteeg. Ik heb het natuurlijk geprobeerd en wat een succes! Het is leuk om in de keuken te staan maar af en toe als je weinig tijd hebt is het ook lekker om toch wat makkelijks en gezonds te maken wat in een 30 minuten op tafel staat. Want dat is met een lactose-intolerantie toch meer zoeken. Maar het kan wel, zo zie je maar weer.
*Fructosearm: Helaas is dit recept niet fructosevrij.

Voorbereidingstijd5 minutenKook tijd30 minutenTotale tijd35 minuten

 5 wraps
 1 pot Mexicaanse bonenschotel Hak
 flinke snuf zout
 flinke snuf peper
 500 g gehakt
 scheutje olijfolie/zonnebloemolie/kokosolie
 70 g zelf geraspte belgen tot oude kaas/ Parrano geraspt/ Kees kaas geraspt
 gedroogde Italiaanse kruiden

1

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht (oventijd 15 minuten).

2

Doe een beetje olie in een hapjespan en laat warm worden.

3

Kruid je gehakt met zout en peper. Bak vervolgens het gehakt.

4

Als het gehakt rul gebakken is schep je de Mexicaanse bonenmix erbij. En laat even mee bakken.

5

Vul de wraps met het gehakt mengsel en vouw dicht.

6

Leg de wraps in een ovenschaal naast elkaar.

7

Strooi er de geraspte kaas en de Italiaanse kruiden overheen.

8

En zet de wraps ongeveer 15 min in de oven. Serveer er sla bij, en je hebt een simpele lekkere en lactosevrije maaltijd!

Ingredienten

 5 wraps
 1 pot Mexicaanse bonenschotel Hak
 flinke snuf zout
 flinke snuf peper
 500 g gehakt
 scheutje olijfolie/zonnebloemolie/kokosolie
 70 g zelf geraspte belgen tot oude kaas/ Parrano geraspt/ Kees kaas geraspt
 gedroogde Italiaanse kruiden

Stappen

1

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht (oventijd 15 minuten).

2

Doe een beetje olie in een hapjespan en laat warm worden.

3

Kruid je gehakt met zout en peper. Bak vervolgens het gehakt.

4

Als het gehakt rul gebakken is schep je de Mexicaanse bonenmix erbij. En laat even mee bakken.

5

Vul de wraps met het gehakt mengsel en vouw dicht.

6

Leg de wraps in een ovenschaal naast elkaar.

7

Strooi er de geraspte kaas en de Italiaanse kruiden overheen.

8

En zet de wraps ongeveer 15 min in de oven. Serveer er sla bij, en je hebt een simpele lekkere en lactosevrije maaltijd!

Wraps met Hak bonenschotel Mexicaans lactosevrij