Paas croissantkrans met pistache en limoen | Lactosevrij

AuteurCorineMoeilijkheidsgraadBeginner

Deze lactosevrije Paas croissantkrans is voor 8 personen.

Heb jij deze hack al voorbij zien komen? Wij zagen deze tip bij Wat eet je dan wel? Geen gedoe meer met het uitrollen van het croissantdeeg, dat leek ons ideaal. Snijd de rol in 8 stukjes en smeer deze in met het losgeklopte ei. En je hebt super snel een lactosevrije croissant op tafel! En maak daar dan deze Paas croissantkrans eens mee en serveer tijdens de Paas lunch of brunch. Succes gegarandeerd! Je kunt de lactosevrije croissants ook op een groter bord serveren zodat je ze er alle 8 allemaal tegelijk op kunt leggen.

De pistache pasta van So vegan So fine is verrukkelijk, geniet er ook van volle tuigen van want een pot is best prijzig!

paas croissantkrans
Opbrengsten1 portie
Voorbereidingstijd15 minutenKooktijd15 minutenTotale tijd30 minuten
 1 blikje croissantdeeg (240 gram) Ah of Jumbo (kan melk bevatten)
 1 ei
 4 eetlepels So Vegan So Fine Pistachepasta (kan melk bevatten)
 1 limoen (rasp)
 4 chocolade paaseitjes puur Ah of Jumbo (kan melk bevatten)
1

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht (oventijd: 15 minuten).

2

Haal het croissantdeeg uit de verpakking.

3

Snij ze op een snijplank in 8 schijfjes.

4

Bedek een bakplaat met bakpapier, en verdeel de 8 schijfjes hier overheen.

5

Klop een ei los en verdeel met een kwastje over de croissants.

6

Bak ze nu in de voorverwarmde oven ongeveer 15 minuten gaar.

7

Laat ze even afkoelen. En leg ze dan op een groot bord of op rond houten borrelplank.

8

Doe nu de pistachepasta in een steelpan en maak warm op laag vuur. Als de oven afgekoeld is kun je de pasta ook even verwarmen in de magnetron (360 watt 30-40 seconden). En blijf goed roeren.

9

Swirl dit met een lepel over de ronde croissants. Snij de chocolade paaseitjes met een mes in stukjes en verdeel eroverheen.

10

Rasp er wat limoenschil overheen en geniet!

paas croissantkrans

11

Vers en een beetje warm zijn ze het aller lekkerst. Je kunt ze 2 dagen bewaren in de koelkast.

12



Ingrediënten

 1 blikje croissantdeeg (240 gram) Ah of Jumbo (kan melk bevatten)
 1 ei
 4 eetlepels So Vegan So Fine Pistachepasta (kan melk bevatten)
 1 limoen (rasp)
 4 chocolade paaseitjes puur Ah of Jumbo (kan melk bevatten)

Aanwijzingen

1

Verwarm de oven voor op 200 graden hete lucht (oventijd: 15 minuten).

2

Haal het croissantdeeg uit de verpakking.

3

Snij ze op een snijplank in 8 schijfjes.

4

Bedek een bakplaat met bakpapier, en verdeel de 8 schijfjes hier overheen.

5

Klop een ei los en verdeel met een kwastje over de croissants.

6

Bak ze nu in de voorverwarmde oven ongeveer 15 minuten gaar.

7

Laat ze even afkoelen. En leg ze dan op een groot bord of op rond houten borrelplank.

8

Doe nu de pistachepasta in een steelpan en maak warm op laag vuur. Als de oven afgekoeld is kun je de pasta ook even verwarmen in de magnetron (360 watt 30-40 seconden). En blijf goed roeren.

9

Swirl dit met een lepel over de ronde croissants. Snij de chocolade paaseitjes met een mes in stukjes en verdeel eroverheen.

10

Rasp er wat limoenschil overheen en geniet!

paas croissantkrans

11

Vers en een beetje warm zijn ze het aller lekkerst. Je kunt ze 2 dagen bewaren in de koelkast.

12

Paas croissantkrans met pistache en limoen | Lactosevrij

Laat een berichtje achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *