Dit recept is in samenwerking met Kroonophetwerk en The ketchup club.
Dit recept voor pita sterren met kippendij shoarma zijn voor 20 stuks.
Heerlijk lactosevrij borrelhapje voor de Kerstdagen deze verrukkelijke kippendij shoarma met pita sterren. Super simpel om te maken en onwijs lekker. Wij gaan ze ook serveren eerste Kerstdag met andere lactosevrije borrelhapjes.
De kruiden maken dit recept helemaal af, ik gebruik graag de shoarma kruiden van Green gypsy. Ze geven een heerlijke twist met weinig zout.
Of gebruik de kruiden van Verstegen.
Lactosevrij koken hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn maar je moet wel net weten wat wel en niet lactosevrij is. En dat kan zeker een hele zoektocht zijn. Kijk hieronder eens naar de lactosevrije producten uit de supermarkt.
En als je nu bij iemand gaat eten of naar een restaurant gaat, neem dan je lactasetabletten eens mee. Toch lekker onbezorgd genieten zonder klachten. Hieronder vind je ook link naar alle lactasetabletten en alle informatie hierover.

Doe het klontje lactosevrije boter in een koekenpan.
Snij de kippendijfilet in stukjes en bak deze in de boter.
Snij ondertussen de champignons, paprika en de bosui fijn.
Voeg de groente en de shoarmakruiden toe.
Voeg de ketchup en ketjap toe en bak nog een paar minuten.
Gebruik een koekjes uitsteker in stervorm. En duw een ster uit de broodjes. Je kunt 1 ster uit 1 broodje steken, dus daarom heb je er 20 nodig. Bak ze af in de oven zoals beschreven op de verpakking.
Vul de sterren met de shoarma en de sla. Smeer op de bovenkant van de ster een beetje truffelmayo. Steek er een cocktail prikker in samen met een cherrytomaatje.
Serveer op een mooie borrelplank. Geniet van je super lekkere kerst borrelhapje!


Kroon op het werk
The Ketchup club
Lactosevrije producten - Lactosevrijeten
Lactase tabletten - Lactosevrijeten
Green gypsy - Shoarma kruiden of Verstegen shoarma kruiden
Ingrediënten
Aanwijzingen
Doe het klontje lactosevrije boter in een koekenpan.
Snij de kippendijfilet in stukjes en bak deze in de boter.
Snij ondertussen de champignons, paprika en de bosui fijn.
Voeg de groente en de shoarmakruiden toe.
Voeg de ketchup en ketjap toe en bak nog een paar minuten.
Gebruik een koekjes uitsteker in stervorm. En duw een ster uit de broodjes. Je kunt 1 ster uit 1 broodje steken, dus daarom heb je er 20 nodig. Bak ze af in de oven zoals beschreven op de verpakking.
Vul de sterren met de shoarma en de sla. Smeer op de bovenkant van de ster een beetje truffelmayo. Steek er een cocktail prikker in samen met een cherrytomaatje.
Serveer op een mooie borrelplank. Geniet van je super lekkere kerst borrelhapje!

