* De BijnaKlaar paëllarijst heb ik gekregen in samenwerking met Kroonophetwerk en Lassie.
Dit recept voor paëllarijst salade met groente is voor 2-3 personen.
Salade met dit weer, wij vinden het geweldig. Helaas kan ik veel rauwe groente niet goed verdragen, door de cursus Chinese voedingsleer van Renee's eettafel heb ik veel inzichten gekregen in mijn eetpatroon. Binnenkort ga ik hier een leuke review over schrijven, want de cursus heeft me veel gebracht. En ver lieverlee dankzij Reneé heb ik het ook in mijn dagelijks leven kunnen toepassen gecombineerd met de adviezen van het Voedingscentrum. Dat ging met vallen opstaan maar het in me gelukt, nieuwe gewoontes toepassen kost tijd en geduld.
De paëllarijst van Lassie BijnaKlaar staat vliegensvlug op tafel. Ideaal als je weinig tijd hebt. Je kunt hem kopen bij de Plus. Ik heb er een snelle paëllarijst salade mee gemaakt. Je kunt er ook lekker garnalen aan toe voegen voor nog extra smaak!
Ben jij ook zo gek op salades? Maak deze dan zeker een keertje als je minder tijd hebt. En heb je meer tijd? Kook dan zilvervliesrijst, hier worden je darmen nog blijer van!

Snij de uien in ringen en de champignon in schijfjes.
Doe de vloeibare margarine in de koekenpan. En voeg de uien en champignons toe.
Bak de groente ongeveer 5 minuten en voeg de spekjes toe. En bak deze gaar.
Snij ondertussen de tomaat en de komkommer in stukjes. Snij de bieslook fijn.
Knijp lichtjes in de verpakking om de rijst los te maken.
Knip de verpakking open en schud de inhoud ervan in de pan.
Voeg 2 el water toe en verwarm onder af en toe omscheppen, gedurende ca. 3 minuten totdat het gerecht volledig door en door warm is.
Laat de paëllarijst met de groente even afkoelen.
Voeg de tomaten, komkommer, bieslook en rucola toe en roer even goed door. Als laatste knijp je de citroen nog even uit en roer door goed door.
Serveer je paëllarijst salade lauwwarm. Geniet ervan!



Chinese voedingsleer - Renée's eettafel
Kroonophetwerk
Lassie
Ingrediënten
Aanwijzingen
Snij de uien in ringen en de champignon in schijfjes.
Doe de vloeibare margarine in de koekenpan. En voeg de uien en champignons toe.
Bak de groente ongeveer 5 minuten en voeg de spekjes toe. En bak deze gaar.
Snij ondertussen de tomaat en de komkommer in stukjes. Snij de bieslook fijn.
Knijp lichtjes in de verpakking om de rijst los te maken.
Knip de verpakking open en schud de inhoud ervan in de pan.
Voeg 2 el water toe en verwarm onder af en toe omscheppen, gedurende ca. 3 minuten totdat het gerecht volledig door en door warm is.
Laat de paëllarijst met de groente even afkoelen.
Voeg de tomaten, komkommer, bieslook en rucola toe en roer even goed door. Als laatste knijp je de citroen nog even uit en roer door goed door.
Serveer je paëllarijst salade lauwwarm. Geniet ervan!


