*Dit recept is in samenwerking met Kroon op het werk, Van der Meulen en Marne.
Deze heerlijke Melba bruschetta toast met tomaat, pistachenootjes en ahorn-mosterddressing is voor 2 personen.
Een makkelijk voorgerecht of lekker bij de borrel of bbq. Laat de mensen ze zelf klaar maken zo blijven de toastjes lekker knapperig. Bruschetta valt bij iedereen goed in de smaak. Check de link onder dit recept voor de traditionele bruschetta. Ik mocht de toastjes bruschetta van Melba proberen en ik ben enorm fan. Heerlijk gekruide knapperige toastjes die je alleen maar uit de verpakking hoeft te halen.
De dressing maakte ik met grove mosterd en ahornsiroop. Heerlijke combinatie van pittig en zoet.
Je kunt dit recept heel gemakkelijk verdubbelen. Binnenkort hebben wij een bbq voor alle klussers van ons nieuwe huis en dan doe ik alle ingrediënten keer 3. En serveer ik alles apart op een leuke borrelplank zodat iedereen de melba bruschetta toast zelf op kan maken. Want bij de bbq horen nou eenmaal lekkere lactosevrije bij-gerechtjes vind ik!

Was de groenten en snij ze fijn. Doe ze in een bakje en roer even door.
Hak de pistachenoten fijn met een groot mes op een snijplank.
Meng alle ingrediënten voor de dressing in een kom.
Leg de melba toast op een mooi bord schaal, leg hier de groente. Daarboven verdeel je de pistachenoten en de dressing.

En als laatste verdeel je er de basilicum overheen.

De toastjes worden snel zacht. Je kunt de groente en de dressing ook op een bord erbij serveren zodat iedereen zelf zijn eigen bruschetta toast kan opmaken.



