Eetdagboek week 45

Maandag 05-11-18:
Vanavond aten we deze heerlijke andijviestamppot weer eens. Ik had een grote krop andijvie gekocht bij ons langs de dijk. Daar maakte ik afgelopen weekend al de heerlijke salade mee. En nu hebben we 2 dagen gesmuld van deze stamppot.

andijviestamppot

Dinsdag 06-11-18:
Vandaag aten weer de andijviestamppot en mijn moeder had een heerlijk stukje rundvlees in de wajang boter laten sudderen voor een paar uur. Verrukkelijk!!! 

Woensdag 07-11-18:
Vanavond aten we heerlijke frietjes met een frikandel gehaald bij de cafetaria. En ik had er zelf satésaus bijgemaakt (binnenkort komt het recept online). 

Donderdag 08-11-18:
Vanavond stond deze heerlijke zelfgemaakte lasagne weer op tafel! Zo lekker, het was alweer een paar weken geleden. 

Vrijdag 09-11-18:
Vanmiddag zijn we babyspullen wezen shoppen in Rosmalen. En hadden we ergens lekker wat zitten drinken en we hadden wat snacks besteld (frikandelletjes en kipnuggets). Dus we hadden ’s avonds niet meer zo’n trek. Ik had de heerlijke tomatensoep ’s middags al gemaakt en toen we thuis kwamen heb ik snel wat kaasstengels gemaakt. Ideaal en heel erg lekker! 

Zaterdag 10-11-18:
Ik had echt geen zin meer om eten te koken. ’s Middags hadden we al een tijdje in de keuken gestaan. Ik maakte de kruidenotencake en snack voor de oreo opdracht (binnenkort online). Dus mijn mannetje heeft lekker frietjes gebakken. Ik had er een frikandel en een hamburger bijgegeten. 

Zondag 11-11-18:
We zijn heel de middag van huis geweest, en hebben allemaal lekker gesmikkeld bij familie. Toen we thuis kwamen heb ik gauw de zalm met bladerdeeg in de oven gezet, en ik heb de (voorgekookte) maiskolven gegrild in de grillpan. Ik heb er wat lactosevrije vloeibare boter overheen gegoten en wat rijststroop (of gebruik honing). Mmm, lekker maaltje voor de Zondag hoor!