Vegan pizza’s bij New York pizza & Domino’s

Onbezorgd genieten van heerlijke lactosevrije afhaal pizza’s. Bij New York pizza kun je 2 vegan pizza’s bestellen.
En je kunt bij Domino’s ook Vegan pizza’s bestellen, 3 verschillende soorten. Maar je kan hem ook zelf samen stellen, dat doe ik meestal. Een heerlijke pizza met ham, ananas, vegan kaas en oregano. Want als het Vegan is, is het ook lactosevrij.  Ik vertel je er alles over. Of lees anders deze blog eens.

NEW YORK PIZZA:
Ik was een artikel aan het lezen over de Vegan pizza’s bij Domino’s. En daar stond bij dat ze bij New York pizza al 2 Vegan pizza’s op de kaart hadden staan. Dat was nieuw voor mij. Ik ben voor je op zoek gegaan en heb ze hieronder voor je op een rij gezet.

Sea Shepherd Vegan Shoarma Pizza: De shoarma is heerlijk veganistisch. En verder zit er op deze pizza: tomatensaus, rode ui, romige vegan knoflook swirl en sublieme vegan kaas maken hem verantwoord en goddelijk af.


Sea Shepherd Vegan Veggie: De Sea Shepherd Vegan Veggie Pizza is een pizza met: sublieme vegan kaas, zoetsappige cherry tomaatjes, en frisse rucola. Als je al geen veganist bent, dan word je het nu!


DOMINO’S:
Bij Domino’s zijn er 3 Vegan pizza’s op de markt. De uitdaging was om een net zo lekkere pizza te maken maar dan ‘Vegan en Lactose proof’. En dat is gelukt! Het veganistische deeg van de bodems wordt nu voor alle pizza’s gebruikt. Het enige verschil is de kaas. Want die is op de vegan pizza’s natuurlijk ook 100% vegan en lactosevrij.

Spicy Vegan: Tomatensaus, spinazie, Vegan kaas, rode ui, paprika mix, jalapeños, verse tomaat.


Vegan Margaritha: Tomatensaus, Vegan kaas, oregano.


BBQ Vegan: Tomatensaus, Vegan kaas, champignons, gekarameliseerde ui, verse tomaat, Hickory BBQ swirl en lente-ui.


Super fijn hè dat er nu ook lactosevrije afhaal pizza’s te bestellen zijn. Sinds een tijdje zit er ook een Domino’s bij ons vlakbij in Zaltbommel. En we bestellen met regelmaat een lekker pizzatje. Vorige week zelfs nog, ik had 2 verschillende helften laten beleggen. Jammie! Ik hoop dat je het weer een leuk bericht vond.